Öğrencilere karne hediyesi

Anadolu Ateşi Gaziantep Şubesi Dansart, soyal sorumluluk projesi kapsamında başarılı projelere imza atmayı sürdürüyor.

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Empati Derneği’nin katkılarıyla Anadolu Ateşi Gaziantep Şubesi Dansart Kıvılcımlar Grubu, iki gün boyunca öğrencilere karne hediyesi olarak Anadolu motiflerini yansıtan özel dans gösterisi yaptı.

Anadolu Ateşi Gaziantep Şubesi Dansart, soyal sorumluluk projesi kapsamında başarılı projelere imza atmayı sürdürüyor. Bu anlamda Gaziantep’te yaklaşık 4 bin öğrenciye karne hediyesi olarak özel gösteri hazırlayan Dansart, öğrencileri dansın büyülü dünyasına götürmeyi başardı.

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Empati Derneği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik programında Anadolu Ateşi Dansart Kıvılcımlar Grubu, Anadolu motiflerini yansıtan dansları iki gün boyunca başarılı bir şekilde sahnelemeye çalıştılar.

Gaziantep Üniversitesi Mavera Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen gösteri öncesi konuşan Dansart kurucuları Mehmet Ceylan ve Hakan Gökalp, sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilere karne hediyesi olarak görsel bir şölen hazırlamaktan mutluluk duyduklarını söylediler. Dansın insanlara mutluluk ve güven verdiğini anlatan Ceylan ve Gökalp ‘’Dans mutluluktur. Dans eden insanların bir çoğu mutludur ve çevrelerine de mutluluk aşılarlar. Çocuklarımızı ve gençlerimizi mutlu yetiştirmemiz gerekir. Bu anlamda öğrencilerimizi mutlu etmek ve karne hediyesi olarak olarakta onlara özel Anadolu Motiflerini anlatan modern dans gösterileri gerçekleştirdik. Bize destek olan Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Empati Derneği’ne teşekkür ediyoruz. Bu gibi projelerde çalışmak ve katkı sağlamak bize mutluluk veriyor. Önümüzdeki dönemlerde yeni projelere imza atmayı sürdüreceğiz. ’’ diye konuştular.

Gaziantep’in sosyal ve kültürel yaşamına büyük katkılar sağlayan ve binlerce öğrenciye eğitim veren Dansart’ın Kıvılcımlar grubu yaklaşık 2 saat süren gösterileri boyunca bol bol alkış aldılar. Öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve velilerinde izlediği dans gösterisi büyük beğeni topladı.

17 Oca 2020 - 11:08 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.