Öğrencilerinden GAİB’e ziyaret

Öğrencilere gezide eşlik eden Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Aydoğan, birliklerin faaliyetleri, genel ihracat trendleri ve ihracata yönelik devlet destekleri hakkında bilgi verdi.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hasan Saçıkara ve Dış Ticaret Program Koordinatörü Öğr. Gör. Ayça Pekmez Bahçeci tarafından bölüm öğrencilerinin kurumsal yapıyı tanımaları amacıyla Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB)’ne teknik gezi düzenlendi.

Öğrencilere gezide eşlik eden Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Aydoğan, birliklerin faaliyetleri, genel ihracat trendleri ve ihracata yönelik devlet destekleri hakkında bilgi verdi. İhracatla ilişkili kurumlar ve süreçler hakkında bilgi alan öğrenciler, hizmet binasını da gezerek, GAİB’i yakından tanıdı. Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hasan Saçıkara ve Dış Ticaret Program Koordinatörü Öğr. Gör. Ayça Pekmez Bahçeci, GAİB Koordinatör Başkanı A. Fikret Kileci ve Genel Sekreter Mikail İrtegün’e gösterdikleri yakın ilgi ve Yüksekokul çalışmalarına verdikleri destek ve işbirliğinden dolayı teşekkürlerini sundu.

22 Eki 2018 - 14:59 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.