Oğulcan çok zorladı

Gazişehir’in etkili golcüsü Oğulcan Çağlayan’a, teknik direktör Mehmet Altıparmak tarafından ilk 11’de şans verilmedi.

Oyuna ikinci 45 dakikada giren ve girdiği dakikadan itibaren rakip savunmayı çok zorlayan Oğulcan Çağlayan’ı taraftarlar maç sonrası alkışladı. Girdiği dakikalardan itibaren verdiği paslar ve rakip kaleye yüklenmesi ile savunmayı çok zorlayan Oğulcan’ın girişimleri de kırmızı siyahlıların gol atmasını sağlayamadı. Oldukça istekli olduğu gözlenen başarılı oyuncu, maç sonrası büyük üzüntü yaşadı. Üzgün bir şekilde soyunma odasının yolunu tutan Oğulcan Çağlayan’a taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

22 Eki 2018 - 09:08 - Gaziantepspor

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.