Op. Dr. Selçuk Arslan HATEM'de

Hekim kadrosu ve branşlar konusunda her geçen gün güçlenmeye devam eden Gaziantep Özel Hatem Hastanesinde Genel Cerrahi  Uzmanı Op. Dr. Selçuk Arslan  hasta kabulüne başladı.

Tecrübeleri ve mesleki becerileri ile adından sıkça söz ettiren Op. Dr. Selçuk Arslan’ın İlerlemiş son dönem kanserlerde sitoredüktif cerrahi ile sıcak kemotetapi ve sindirim sisteminin mide, barsak , karaciğer gibi organlarına ait kanserlerde kapalı ( laparoskopik )cerrahiler özel ilgi alanını oluşturuyor. Meme kanserinde uygun olan hastalarda meme koruyucu cerrahi yöntemlerini tercih ediyor.

Kıl dönmesi ile anal fissür, hemoroid ve anal fistül gibi anal bölge hastalıklarının lazer tedavisini başarı ile uygulamakta olan Dr. Arslan aynı zamanda anal fissür ( makat çatlağı ) tedavisinde botox uygulaması ile hastalara tedavi olanağı sunuyor.

Göbek, kasık, kesi yeri fıtıklarının kapalı (laparoskopik) ameliyatları , guatr ameliyatı , laparoskopik safra kesesi ve karaciğer kisti ameliyatları başarı le uyguladığı ameliyatlar arasında yer alıyor.

Özel Hatem Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan Dr. Arslan İyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor. Uluslararası ve ulusal alanda birçok kongreye, kursa ve eğitime katılmıştır.

Op. Dr. Selçuk Arslan

1979 yılında Gaziantep'te doğan Dr. Arslan İlk ve orta öğrenimini İskenderun’da tamamladı. 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Arslan, Genel Cerrahi ihtisasını Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Karaciğer nakli ve böbrek nakli merkezlerinde görev alarak organ çıkarım cerrahisi ile tecrübelenen Dr. Arslan karın anatomisindeki derin tecrübesini sindirim sistemi kanserlerinin cerrahisini yönetmekte kullanıyor. Tıptaki Uzmanlık tezini ise Meme kanseri hücrelerinde ROCK I ve ROCK II gen ifade düzeylerinin belirlenmesi üzerine Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde gerçekleştirdi.

20 May 2019 - 09:50 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.