Oyunun “Babası” SANKO Park’ta

Gaziantep’in eğlence, buluşma ve yaşam merkezi Sanko Park, Babalar Günü’nü ziyaretçilerine çok özel hediyeler sunduğu bir yarışma ile kutlayacak.

Sanko Park, 14 – 15 – 16 Haziran tarihlerinde, Babalar Günü dolayısıyla gerçekleşecek yarışma kapsamında, aynı gün içerisinde 250 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine, “Bul – Kazan” oyunu ile AVM içerisindeki her mağazada kullanılabilecekleri TL yüklü Sanko Park Kartlar hediye edecek.

Hediyenin Eşini Bul, Ödülü Kazan

Yarışmacılar “Bul – Kazan “oyununda şanslı numarasını seçerek ekrana gelen hediyenin eşini bulacak ve kazandıkları TL yüklü kartlar ile babalarını mutlu edecek.

Her gün 30 TL, 50 TL, 75 TL, 100 TL değerindeki kartların sahiplerini bulacağı dijital oyun, belirtilen tarihlerde her gün 10.00 – 22.00saatleri arasında oynanabilecek.

Gaziantep’in buluşma noktası Sanko Park Alışveriş Merkezi’nin Babalar Günü’ne özel etkinliği ile ziyaretçiler alışverişin keyfini çıkaracak ve “Bas – Kazan” oyunu ile hediyesini seçecek.

14 Haz 2019 - 09:03 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.