Özkeçeci: Genel Merkez ne derse o!

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci yeni dönemde görevine devam edip etmeyeceği konusunda açıklama yaptı.

Özkeçeci Büyükşehir Belediyesi’nin 2019-2020 projelerini tanıttığı programda il başkanlığı konusuna açıklık getirdi.

“GENEL MERKEZ GAZİANTEP’TEN MEMNUN”

Büyükşehir olmayan illerde AK Parti kongrelerinin başladığını belirten Özkeçeci, Gaziantep ve diğer Büyükşehirlerde ise kongrelerin şubat ayında başlayacağını kaydetti. Şubat ayında ilçelerde başlayacak kongrelerin Mayıs Ayında İl Kongresi ile tamamlanacağını ifade eden Özkeçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mayıs ayında tüm Türkiye’de il kongreleri yapılacak. Her zaman söylüyorum, genel merkezimizin talimatları doğrultusunda hareket edeceğiz. Geçen hafta teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Gaziantep’teydi. Gaziantep’ten duyduğu memnuniyeti belirtti. Ama bu şu demek değil Eyup Özkeçeci yeni dönemde de il başkanı olarak görevine devam edecek. Genel Merkezimiz yeni dönemde nasıl bir karar verirse bu kararın başımızın üstünde yeri var. Ben AK Parti’de siyasete başladım AK Parti’de siyaseti bitireceğim. Genel Merkezimiz neyi işaret ederse biz onun üzerine yoğunlaşırız.”

Telgraf'ı doğruladı

Telgraf, dün AK Parti İl Başkanlığı için genel merkezin araştırma yaptığını henüz il başkanlığı konusunda kesinleşmiş bir ismin olmadığını duyurmuştu. Özkeçeci’nin de doğruladığı “Gözler Ankara’da” başlıklı manşet haberimizde de belirttiğimiz gibi genel merkezin biri isim üzerinde karar kılacağı ve o isim üzerinden il başkanlığı sürecinin yürütüleceği böylelikle kesinlik kazanmış oldu.

13 Oca 2020 - 21:00 - Siyaset

Mahreç  Cihat Öztürk


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.