Polisgücü durdurulamıyor: 3-1

Polisgücü durdurulamıyor 3 – 1 Eurohockey Indoor Club Trophy 2020 Women turnuvasına farklı galibiyetle başlayan Gaziantep Polisgücü, günün ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Polisgücü durdurulamıyor 3 – 1

Eurohockey Indoor Club Trophy 2020 Women turnuvasına farklı galibiyetle başlayan Gaziantep Polisgücü, günün ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Anka Hastanesinin Sağlık Sponsorluğunu üstlendiği Hokeyin Sultanları, İtalya’n rakibi Lorenzonı karşısında hedefine ulaştı.

Gaziantep Polisgücü’nün Sultanları Eurohockey Indoor Club Trophy 2020 Women'de karşılaştığı ikinci maçında İtalyan temsilcisi Lorenzonı karşısında elde ettiği galibiyetle gruptan çıkma adına önemli avantaj sağladı.

Hokeyin Sultanları, Lorenzonı karşısında ilk periyotta öne geçmesine rağmen rakibin golüne engel olamayınca 1 – 1 eşitlikle tamamladı. Temsilcimiz ikinci periyotta kalesine rakibini yaklaştırmazken attığı tek golle devreyi 2 – 1 üstünlükle tamamladı. Üçüncü periyotta temsilcimiz oyunu rakip yarı alana yığmasına rağmen skoru değiştiremedi.

Gaziantep Polisgücü’nün kadrosunda Elif Küpeli, Emine Çelik, Yeter Çelik, Sinem Alpakan, Perihan Küçükkoç, Meryem Oymak, Gamze Zor, Meltem Çelik ve Gamze Nur Özcan yer aldı.

Eurohockey Indoor Club Trophy 2020 Women'de oynadıkları ikinci maçta İtalyan rakiplerinin güçlü bir ekip olduğunu söyleyen Gaziantep Polisgücü Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, sporcuların hem yol yorgunluğunu hem de Zelına maçının yorgunluğunu tam olarak üzerlerinden atamadıklarını ama buna rağmen çok iyi mücadele ederek galip geldiklerini söyledi.

Lorenzonı karşısında sporcularının parke üzerinde çok iyi bir performans sergilediklerini söyleyen Polisgücü hokey takımının teknik direktörü Yusuf Kasım, galibiyet adına oldukça akıllı bir oyun sergilediler ve istediklerini aldılar. İkinci maçımızdan da galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşayamıyoruz çünkü bir sonra ki maça adapte olmak zorundayız, açıklamalarında bulundu.

21 Şub 2020 - 19:34 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.