Rektör Gür’den NEVÜ'ye ziyaret

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ü makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Bağlı, kendilerini Nevşehir’de ve üniversitede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Rektör Bağlı ile bir süre görüşen Rektör Gür, NEVÜ’nün modern yapılaşmasına hayranlığını dile getirerek ortaya koymuş olduğu başarılı çalışmaların da kayda değer olduğunu belirtti.

Rektör Bağlı, Şeref Defterine duygu ve düşüncelerini yazan Rektör Gür’e ziyaret sonunda günün anısına plaket takdiminde bulundu.

21 Eyl 2019 - 09:12 - Eğitim

Mahreç   İha


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.