Royal Halı'nın yeni koleksiyonları görücüye çıktı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyımları tarafından yönetilen Royal Halı, 2020 yılı yeni sezon koleksiyonlarını  Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Domotex Hannover Fuarı’nda sergiledi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) kayyımları tarafından yönetilen Royal Halı, 2020 yılı yeni sezon koleksiyonlarını Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Domotex Hannover Fuarı’nda sergiledi.

Fuarda Pierre Cardin Halı’nın 100 ve 120 tarak teknolojisiyle el halısına en yakın özellikte üretilen Woven100 ve Woven120 koleksiyonları yoğun ilgi ve beğeni gördü.

“Yeniliklerimize hız kesmeden devam ediyoruz”

Domotex fuarına ilişkin açıklama yapan Royal Halı A.Ş Genel Müdürü Tansel Tula şunları söyledi; “Biz TMSF Başkanı Sayın Muhiddin Gülal’ın dile getirdiği ‘basiretli tüccar” düsturuyla şirketlerimizi dünya pazarlarına açıyoruz. Domotex fuarında ülkemizi başarıyla temsil etmekten gurur duyuyoruz.

Bu yıl markalarımızın tasarım ve inovasyon anlamında birbirinden özgün ve yenilikçi koleksiyonlarıyla fuarda yerimizi aldık. Fuarda farklı ülkelerden yüzlerce ithalatçı standımıza ziyaret etti ve önemli iş anlaşmaları sağladık. Yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da sektördeki yenilikçi anlayışımızı devam ettiriyoruz. Mart ayında yeniliklerimizi, yeni koleksiyonlarımızı ve planlarımızı bayilerimizle paylaşacağız.”

28 Ülkeye İhracat

Yatırım ve sektörde söz sahibi olmamız konusunda TMSF’nin tam desteğiyle yolumuza devam ediyoruz. Royal Halı’nın sadece Türkiye’nin değil, Dünya halı pazarının da önemli aktörleri arasında yer alıyor diyen Tula, sözlerini şöyle sürdürdü“Royal Halı olarak güçlü bayi ağımızla iç piyasanın büyük bir bölümünü elimizde tutuyoruz. Dünya pazarında tüm orta Avrupa ülkeleri, ABD, Suudi Arabistan, Çin, Fas, Türkmenistan, Romanya başta olmak üzere dünyanın farklı noktalarında 28’e yakın ülkeye ihracat yapıyoruz. Bu, sektörümüz için olduğu kadar ülkemiz için de katma değer sağlamaktadır”

16 Oca 2020 - 13:50 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.