Şahinbey Ampute kendi evinde galip: 2-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Üst üste aldığı galibiyetlerle ligde iyi bir çıkış yakalayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, bu çıkışını Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı karşısında da sürdürerek rakibini 2-0 mağlup edip yolundaki bir engeli daha aşmış oldu. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada mavi beyazlı ekip ikinci yarıda 39 dakikada Fuat Taştan ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından sahneye 48 dakikada Yussıf Yahaya çıkarak skoru belirledi.

BİR ENGELİ DAHA AŞTIK

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, hedeflerinin sezon sonunda şampiyonluk olduğunu belirterek, “Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak içeride, dışarıda önemli galibiyetler aldık. Ligdeki bu çıkışımızı Malatya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı karşısında da sürdürerek rakibimizi 2-0 mağlup ettik. Zor bir maç oldu. Ancak oyuncularım ve teknik ekibim taraftarlarımızın da desteği ile bu zorlu maçın üstesinden gelmeyi bildiler. Alınan galibiyetten dolayı teknik ekibime, futbolcularıma ve taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

17 Oca 2022 - 03:00 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.