Şahinbey Belediyesinden öğrencilere 40.000 bisiklet

Şahinbey Belediyesi, spora teşvik etmek amacıyla Şahinbey İlçesinde ki başarılı öğrencilere bisiklet hediye etmeye devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi, spora teşvik etmek amacıyla Şahinbey İlçesinde ki başarılı öğrencilere bisiklet hediye etmeye devam ediyor.

Daha önce öğrencilere 20.000 bisiklet dağıtan Şahinbey Belediyesi 20.000 bisikletin daha dağıtımını yaparak bu rakamı 40.000’e çıkartıyor. Gençlerin spor yapmasını teşvik amacıyla 6 takdir alan öğrenciye bisiklet hediye eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 20.000 bisikletin daha dağıtımının başladığı müjdesini verdi.

BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Şahinbey Belediyesi olarak çok genç bir nüfusa sahibiz. Genç dostu bir belediyeyiz. Gençlerimizi eğitimde, sanatta, sporda ve bilimde desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 5 okul, 207 Gençlik Merkezi, 8 Millet kıraathanesi yaparak gençlerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca eğitimi desteklemek adına 11.956.325 kitap, soru bankası yardımcı ders kitaplarını gençlerimize dağıttık. Pandemi sürecinde öğrencilerimize 52.000 tablet ve dizüstü bilgisayar hediye ettik. Eğitimde, sporda ve bilimde başarıyı desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 111.000 öğrencimizi uçakla Çanakkale’de ecdadıyla buluşturduk. Okul 1’ncisi, 2’ncisi ve 3’üncüsü olan gençlerimizi Umre, Bosna Hersek ve Ayasofya ziyaretleriyle ödüllendirdik. Yine başarıyı teşvik adına üst üste 6 takdir almış olan 20.000 öğrencimize bisiklet hediye etmiştik. Aynı şartlarda 20.000 bisikletin dağıtımına başladık. Böylelikle 40.000 başarılı öğrencimize bisiklet hediye etmiş olacağız” dedi.

14 Oca 2022 - 14:51 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.