Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde Türk Halk Müziği rüzgarı

Bölgenin en büyük kültür merkezi olan Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi, İstanbul Devlet Türk Halk Müzik Korosunu ağırladı.

Bölgenin en büyük kültür merkezi olan Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi, İstanbul Devlet Türk Halk Müzik Korosunu ağırladı.

İçinde bulundurduğu kapsamlı salonları ve sınıfları ile Türkiye’nin en önemli kültür merkezlerinden biri olan Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde İstanbul Devlet Türk Halk Müzik Korosu ekibi Gazianteplilerle buluşarak muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Konser sonrasında İstanbul Devlet Türk Halk Müzik Korosu, Başkan Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde bulunan konservatuar sınıflarını gezdi.

ÇOK GÜZEL BİR KONSERDİ

Vali Davut Gül, İstanbul Devlet Türk Halk Müzik Korosuna vermiş olduğu konserden dolayı teşekkür ederek “Öncelikle Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na koromuza ve dinleyen herkese teşekkür ediyorum. Dinleyenler çok güzel ve farklı bir gece yaşadı. İnşallah tekrarını bir daha yaşarız” dedi.

BU TÜR ETKİNLİKLERİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi‘nde Ocak ayında olduğu gibi Şubat ayının da dolu dolu geçeceği müjdesini vererek, “İstanbul Devlet Türk Halk Müzik Korosuna yaşattıkları müzik ziyafetinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da kültür ve sanat alanında ‘daha çok yatırım ve etkinlik yapacağız’ söylemi ile bizde buradaki etkinliklerimizin sayısını arttırıyoruz. 22-30 Ocak tarihleri arasında Okuyan Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği programımız olacak. Dokuz gün boyunca kitap fuarı çocuklarımız için sinema ve tiyatro oyunları olacak. Sadece bununla sınırlı kalmayıp Şubat ayını da dolu dolu geçireceğiz. 8 ŞubatGaziantep'e Gazilik Ünvanının veriliş yıl dönümünde Şahinbey Belediyesi Koro ekibi konser verecek. 12 Şubatta Anadolu Ateşi burada olacak. 19 Şubatta Diyarbakır Medeniyetler Korosunu ağırlayacağız. 24-26 Şubatta ayrı etkinliklerimiz olacak. İstanbul Devlet Türk Halk Müzik Korosuna müzik dolu gece için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen konseri Gaziantep Valisi Davut Gül, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Alçık, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke ve protokol birlikte dinlediler.

17 Oca 2022 - 06:00 - Kültür & Sanat

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.