Şahinbey'de 23 Nisan coşkusu

Şahinbey Belediyesi 23 Nisan kutlamaları kapsamında çocuklar için Akkent Spor Köyünde etkinlik düzenledi. Çeşitli oyunlar oynayan çocuklar 23 Nisan Çocuk Bayramını doyasıya yaşadılar.

Kutlamalara anneleri ile beraber gelen çocuklar sumo güreşi, canlı langırt, ok fırlatma ve spor oyunları oynayarak keyifli zaman geçirdi. Etkinliğe katılan Şahinbey Belediyesi Mehmet Tahmazoğlu, çocuklarla beraber oyun oynadı.

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ

Tüm çocukların 23 Nisan çocuk bayramını kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutluyorum. Onların her zaman olduğu gibi neşeli olmalarını, çalışkan olmalarını istiyorum. Akkent Spor Köyümüz içerisindeki etkinlik alanımızda çocuklarımız gönüllerince eğleniyorlar. Her türlü oyunu oynuyorlar. Hoşça vakit geçiriyorlar. Onların neşesi bizim neşemiz. Bu güzel günü çocuklarımıza armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi de bu vesileyle rahmetle anıyorum. Çocukların hepsi bizim çocuklarımız onların her türlü ihtiyaçlarına yardımcı olmak bizim görevimiz. Onlara yardımcı olabiliyorsak, onları mutlu kılabiliyorsak bizde kendimizi mutlu atfediyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN MEHMET TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Çocuklarıyla beraber etkinliklere katılan anneler Şahinbey Belediyesine ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “ Çok mutluyuz. Allah razı olsun. Allah eksikliklerini göstermesin. Onların sayesinde çocuklarımızı böyle yerlere getiriyoruz. Bize ve çocuklarımıza çok iyi bir moral oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.