Şahinbey'de kadınlar için ayrıcalıklı mekan

Büşra Kılıç ve Irmak Sultan Kanoğlan Şahinbey Belediyesine bağlı Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi yüzme kursuna gelerek fizik tedavi olup yaşamlarını değiştirdiler.

Rahatsızlıkları nedeniyle doktor tavsiyesi üzerine Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi yüzme kursuna gelen Büşra Kılıç ve Irmak Sultan Kanoğlan aldıkları yüzme eğitimi ile rahatsızlıklarının önemli bölümünü atlatarak sağlıklı bir yaşam sürmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

VERİLEN EĞİTİMDEN OLDUKÇA MEMNUNUM

Geçirdiği trafik kazası sonrası rahatsızlanan Büşra Kılıç “2001 yılında geçirdiğim trafik kazası sonrası uzun süre fizik tedavi gördüm. Fizik tedavi gördüğüm dönemlerde doktorlar yüzmenin bana faydalı olabileceğini söylediler. Bende bayanlara özel Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’ne kayıt oldum ve sağlığım için yüzme kurusuna geldim. Kursta verilen eğitimden ve bize gösterilen ilgiden oldukça memnunum. Böyle bir tesisi bizlere kazandıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Büşra Kılıç’ın annesi Aysel Kılıç, kızının yüzme kursuna geldikten sonra önemli gelişmeler kaydettiğini belirterek, “Kızım trafik kazası geçirdikten sonra sol tarafında felçlik geçirdi. Fizyoterapistlerimiz yüzme kursunu önerdiler. Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezide sadece bayanlara özel bir yer olduğu için burayı tercih ettik. Buraya geldikten sonra kızımda önemli gelişmeler oldu. Dengesini rahatça sağlayabiliyor. Hareket kabiliyetini daha da geliştirdi. Böyle bir tesisi bayanlara kazandıran Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’ndan Allah razı olsun

KADINLAR İÇİN AYRICALIKLI BİR MEKÂN

Irmak Sultan Kanoğlan, fizyoterapistin tavsiyesi üzerine rahatsızlığı için yüzme kursu aldığını belirterek“Sağ elimi ve sağ bacağımı kullanmakta zorluk çekiyorum. Doktorların tavsiyesi üzerine yüzme kursu ile fizik tedavi görmek için Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’ne yüzme geliyorum. Oldukça faydasını gördüm. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Irmak Sultan Kanoğlan’ın annesi Birgül Kanoğlan “Irmak 28 haftalık doğduğu için beyninin sol tarafı gelişmedi ve sağ tarafını tam anlamıyla kullanamıyor. 1.5 yaşından itibaren fizik tedaviye götürüyorum. Fizyoterapistimiz bize yüzmeyi önerdi ve bizde Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi’ni tercih ettik ve oldukça memnunuz. Burada çalışanlar bizlere çok yardımcı oldular. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na kadınlara böyle bir ayrıcalık tanıdığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

15 Oca 2020 - 16:56 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.