Şahinbey'den karantinadaki vatadaşlara sıcak yemek paketi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, korona virüs salgını nedeniyle evinde karantinada bulunan vatandaşların yemek veya gıda ihtiyacının karşılıyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, korona virüs salgını nedeniyle evinde karantinada bulunan vatandaşların yemek veya gıda ihtiyacının karşılıyor.

Korona virüs testleri pozitif çıkan ve Sağlık Bakanlığı’na bağlı filyasyon ekipleri tarafından temaslı oldukları için ev karantinasına alınan vatandaşların yemek ve gıda ihtiyaçları, Şahinbey Belediyesi tarafından karşılanıyor. Yemekler sabahın ilk ışıklarında hijyen kurallarına uygun bir şekilde pişiriliyor. Pişen yemekler ekipler tarafından, korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere uyularak paketleniyor ve araçlara yükleniyor. Dağıtımı gerçekleştiren belediye personelleri de maske, mesafe, hijyen ve eldiven gibi kurallara dikkatle uyarak dağıtımı gerçekleştiriyor.

BU ZOR GÜNLERDE DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Şahinbey Belediyesi tarafından Güneş Mahallesi’ne yaptırılan yeni modern tesise gelerek koronavirüs hastalarına aşçılarla birlikte yemek hazırlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Korona virüse yakalanmış evinde karantinada olan vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla Şahinbey Belediyesi olarak belediyemizi aramaları halinde kendi aş evimizde hazırladığımız sıcak yemekleri ulaştırıyoruz. Evde yemek yapacak durumda olan ve gıda ihtiyacı olanlarında gıda ihtiyaçlarını temin ediyoruz. Amacımız bu zor günlerde vatandaşlarımızın yanında olarak onlara destek olmak. Bu hastalığa yakalanmamak en büyük temennimiz. Bu anlamdaki en güçlü silahımız maske mesafe ve hijyen bunlara riayet edersek, inşallah bu hastalığı da millet olarak hep birlikte atlatacağız. Bu zor günleri de dayanışma içerisinde atlatacağımıza inanıyorum. Bu hastalığa yakalanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.