Samet Akaydın Gaziantep yolunda

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü forması giyen başarılı stoper Samet Akaydın, Süper Lig ekiplerinin hedefinde. Yıldız savunmacıyı almak ist...

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü forması giyen başarılı stoper Samet Akaydın, Süper Lig ekiplerinin hedefinde. Yıldız savunmacıyı almak isteyen kulüplerden Sivasspor, Başkent ekibine resmi teklifte bulundu. Ayrıca Gaziantep FK da bu futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

TFF 1. Lig’in ilk yarısında özellikle savunma anlamında oldukça etkili bir performans ortaya koyan ve ligin en az gol yiyen iki ekibinden birisi olan Ankara Keçiörengücü’nde takımın en etkili isimlerinden olan Samet Akaydın’a teklifler geliyor. Süper Lig ekiplerinin radarında olan 26 yaşındaki oyuncuyu sezon başında Gençlerbirliği ve Ankaragücü kadrosuna katmak isterken, Samet takımda kalmıştı. İlk yarıda oynanan 17 karşılaşmanın 16’sında forma giyen ve 1 de gol atan Samet Akayadın, sezon başından itibaren gösterdiği performansla takımına önemli bir katkıda bulunmuştu. Bir süredir bu oyuncuyu takip altında tutan Sivasspor, Ankara Keçiörengücü’nün kapısını çaldı ve resmi teklifte bulundu.

16 Oca 2021 - 08:39 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.