SANKO Adıyaman Tekstil İşletmesinde kan bağışı

SANKO Holding’in Adıyaman’daki yatırımlarından Sanko Tekstil İşletmeleri yönetici ve çalışanları, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekâtı’na destek olmak amacıyla kan bağışı yaptı.

Adıyaman Sanko Tekstil İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Özhan, SANKO Holding ve Konukoğlu Ailesinin toplumsal duyarlılığa hassasiyet gösterdiğini belirterek, “Sosyal sorumluluk anlayışı ile SANKO Holding merkezi ve SANKO Üniversitesi’nde başlatılan kan bağışı kampanyası, SANKO’nun Türkiye genelindeki tüm işletmelerinde gerçekleştirilecek” dedi.

Ülkemizin güvenliği, milletimizin birlik ve dirliğini sağlamada toplumsal dayanışmanın büyük rol oynadığına vurgu yapan Özhan, “Onursal Başkanımız Sayın Abdulkadir Konukoğlu’nun da ifade ettikleri gibi, devlet varsa biz varız. Devlet milleti için, millet bugünler için var. Arkadaşlarımız da aynı düşünceden hareketle kan bağışına yoğun ilgi gösterdi” diye konuştu.

Özhan, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ve Başkan Yardımcısı Dr. Şerif Ayaz’ın kan bağışı yapılan alana gelerek bağışçıları kampanyaya gösterdikleri ilgiden dolayı kutladıklarını ve kendilerinin de belediye çalışanlarına yönelik kampanya başlatacaklarını kaydettiklerini, sözlerine ekledi.

15 Eki 2019 - 08:07 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.