SANKO Çorlu HES çalışanları iftarda buluştu

SANKO Holding şirketlerinde çalışanlar, bir asrı aşan süredir uygulanan geleneksel Konukoğlu Ailesi iftar yemeklerinde bir araya gelmeye devam ediyor.

SANKO Enerji yatırımlarından Giresun Koçlu Hidroelektrik Santralı (HES) işletmesi çalışanları, eşleri ve çocukları ile birlikte Konukoğlu Ailesinin geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine, SANKO Enerji Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Sayın, İşletme Müdürü İsmet Kaya, işletme şefleri ve mühendisleri katıldı.

Neşeli, samimi ve eğlenceli bir ortamda yapılan iftar programında yöneticiler masaları dolaşarak konukların Ramazanlarını, yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı için iyi dileklerini iletti.

İftar yemeği sırasında daha sonra, işletme içerisinde uygulanabilir en çok öneriyi veren personel arasında yapılan çekilişle İstanbul Altın Rafinesinden SANKO logolu bastırılmış özel tam altın armağan takdim edildi. Ardından yapılan çekilişle şanslı çalışanlara tam ve yarım altın hediye edildi.

21 May 2019 - 16:56 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.