SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hemşirelik haftası kutlandı

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hemşirelik haftası kutlandı
Haber albümü için resme tıklayın

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Genel Müdür Dr. Sermet Kileci, Genel Müdür Yardımcısı Rabia Ağar, Mesul Müdür Dr. Suat Özerbaş, Gece Müdürü Uğur Demir, Başhemşire Ceylan Özyılmaz ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Nazlı Durakoğlugil, Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında; görev yerlerindeki hemşirelere karanfil takdim ettiler.

Foto Galeri SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hemşirelik haftası kutlandı

Genel Müdür Dr. Kileci, “Sağlık sisteminin içerisinde herkesin çok büyük, değerli ve önemli bir rolü, görevi ve sorumluluğu var. Bu sorumluluğu yerine getirirken herkes büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Özveriyle görevlerini yerine getiren hemşirelerimizin Hemşirelik Haftası’nı kutluyorum” dedi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Mesul Müdürü Dr. Suat Özerbaş ise “Varlığınız bizler için çok önemli. Sadece bu hafta değil, 365 gün kıymet görerek çalışmanızı diliyorum. Hastaya dokunan eller sizlersiniz. Hemşirelik Haftanız kutlu olsun” diye konuştu.

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nimet Ovayolu da Uluslararası Hemşireler Konseyi’nin 2022 Uluslararası Hemşireler Günü için temayı “Hemşireliğe Yatırım Yapın ve Haklara Saygı Gösterin” olarak belirlediğini anımsatarak, “Hepimizin ihtiyacı olan bu. Hepimizin haftası kutlu olsun. Sizlerle birlikte olmaktan ve meslektaşım olmanızdan gurur ve mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Başhemşiresi Ceylan Özyılmaz ise bu yılki hemşirelik temasını düşündüklerinde hastane yönetiminden bu değeri gördükleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Özyılmaz, “Genel Müdürümüz Sayın Dr. Sermet Kileci’ye çok teşekkür ediyoruz. Bu güzel organizasyonda birlikte olduğumuz için çok gurur duyduk. Güzel günleri hep birlikte yaşamak dileğiyle Hemşirelik Haftamız kutlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından hazırlanan pasta kesildi.

18 May 2022 - 12:08 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.