Sergen Yalçın'dan Fenerbahçe Derbisi Öncesi İddialı Açıklamalar

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisi öncesinde spor basınına açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın, "Biz Beşiktaş'ın Fenerbahçe...

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisi öncesinde spor basınına açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın, "Biz Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçından 3 puanla dönmekten başka düşüncemiz yok" dedi. 29 Kasım pazar akşamı saat 19'da oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi herkesi derbi heyecanı sardı. Beşiktaş betpas Teknik Direktörü Sergen Yalçın Kadıköy'den 3 puanla döneceklerinin sinyallerini verdi.

Kadıköy'e Kazanmaya Gidiyoruz

Geçtiğimiz hafta Başakşehir karşısında 3-2lik bir skor elde eden Beşiktaş'ta, gözler Fenerbahçe derbisine çevrildi. Şampiyonluk mücadelesinden kopma noktasına gelen Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçını kazanmaktan başka çaresi yok. Fenerbahçe maçı öncesinde yapılan tüm idmanlarda oyuncularına maçı kazanmayı aşılayan Sergen Yalçın, hiç kimsenin aklında beraberlik düşüncesi olmasın, benim 3 puanı almaktan başka bir hedefim yok dediği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Sergen Yalçın'ın Kadıköy'e 3 puan almak için gittiklerini ve bu düşüncesini tüm idmanlar sonrasında futbolcularına da söylediği öğrenildi. http://alahabibi.com/

Başakşehir Maçındaki Gibi Oynarsak Kazanırız

Başakşehir maçında eksik bir kadroyla sahada olmasına rağmen 3 puanı alan Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında da galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Kovid-19 testleri pozitif çıkan oyuncularının yanı sıra cezalı futbolcuları da bulunan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın oyuncularını uyardı. Geçtiğimiz haftalarda kritik mağlubiyetler yaşadıklarını dile getiren Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçı ile bu puanları telafi edebileceklerini söyledi. Zirve yarışından kopmamak için Fenerbahçe karşısında galibiyetin şart olduğunu da sözlerine ekledi.

02 Ara 2020 - 12:08 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.