Soner Bacaksız güven tazeledi

TURSAB GAP Bölge Temsil Kurulu seçimlerinde Soner Bacaksız güven tazeledi.

TURSAB GAP Bölge Temsil Kurulu seçimlerinde Soner Bacaksız güven tazeledi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de katıldığı seçimde seyahat acentaları sandığa giderek yeni yönetim kurulu üyelerini ve başkanlarını seçti.

TURSAB GAP Bölge Temsil Kurulu seçimleri yapıldı. Soner Bacaksız başkanlığında tek liste halinde gidilen seçimde güven tazeleyerek 56 oyla yeniden başkan seçildi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin TÜRSAB Genel Başkan Yardımcısı Bedirhan Bayka, Yönetim Kurulu Üyesi Nezih Hacıalioğlu ve GAP bölgesinde faaliyet gösteren turizm seyahat acenta temsilcilerinin katıldığı seçim tamamlandı. Gaziantep’in arkeoloji ve gastronomiyle dünya gündemine olduğuna dikkat çeken Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bölge turizminin kalkınması ve geliştirilmesi için yürüttükleri çalışmalar hakkında katılımcılara bir sunum yaptı. Turizmin bölgesel kalkınmada ki önemine de değinen Başkan Şahin turizm acentalarına büyük görevler düştüğünün altını da çizdi.

Genel kurula tek liste halinde giden Soner Bacaksız’da iki yıllık dönem içerisinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler vererek yeni dönemde yapılması planlanan projelerin de tanıtımını yaptı. Yapılan konuşmaların ardından sandığa giden seyahat acentaları temsilcileri yeni yönetimi beliremek için oylarını kullandı. Yapılan seçimin ardından 56 geçerli oyun tamamını alan Soner Bacaksız yeniden seçildi. Soner Bacaksız başkanlığında ki TURSAB GAP Bölge Temsil Kurulu yönetiminde İbrahim Halil Kılınç, Ayşegül Özkeleş, Nurdan Öğücü, Güllü Alkurt, Ali Canbek ve Mehmet Güzelbulut asil üye olarak yer alırken Mustafa Hacıarap, Kayahan Köse, Gülcan Durmaz, Mehmet Ali Doni, Gül Altun, Mesut Şimşek ve Murat Avcı yedek üye olarak yer aldı.

15 Eki 2019 - 15:35 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.