Sözleşmeli personel alım ilanı

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü, Üniversite'nin Ankara ili ve ilçelerindeki birimlerinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Personel Ça...

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğü, Üniversite'nin Ankara ili ve ilçelerindeki birimlerinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin B fıkrasına göre 2020 KPSS ve 2018 - 2020 EKPSS puan sıralaması esas alınmak suretiyle toplam 116 adet sözleşmeli personel alacak.

Başvurular, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde sadece online olarak https://ilan.aybu.edu.tr adresinden kabul edilecek ve bu link üzerinden işlemler yürütülecek.

Detaylı bilgi için Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesine tıklayınız.

13 Oca 2022 - 00:02 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.