Sumudica çıldırdı!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Muhammet Demir’in kaçırdığı iki penaltı sonrası deliye döndü.

Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantep FK, Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmada Muhammet Demir ile iki penaltı atışından yararlanamadı.

Golcü oyuncu, takımı karşılaşmayı 1-0 önde götürürken 57. dakikada kazanılan penaltı atışından topu direğe nişanladı.

Ev sahibi ekip 61. dakikada bir kez daha penaltı kazandı. Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, penaltı atışını başka bir oyuncunun kullanmasını istedi ancak Muhammet kendi isteğiyle tekrar topun başına geçti ve bu kez de topu üstten dışarı gönderdi.

Kaçan ikinci penaltı atışı sonrasında oldukça sinirlenen Sumudica soyunma odasına yönelip tekrar kulübeye geri dönerken, 66. dakikada Muhammet Demir'i oyundan çıkardı.

Gaziantep FK tribünleri de iki penaltı atışından yararlanamayan Muhammet'e oyundan çıkarken tepki gösterdi.

17 Şub 2020 - 22:05 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

aloooooooo - muhammet demir kardesim senin canin sagolsun o seni protesto edenler tanimiyan yeni yetmelerdir bilmezler sen antep icin nice kiritik goller attigini seni seviyoruz kendine iyi bak 2 deyil 10 tanede penalti kacirsan senin yerin ayridir antep icin bu arada takimi teprik ediyorum super oynuyorlar masallah muhammet te sahip cikin dua edin adam antepte oynuyo alasmarladik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 22:05