Sumudica Denizli maçındaki şişe fırlatma anını anlattı

Maç sonrası yaşananlar hakkında açıklamalarda bulunan Sumudica, geçtiğimiz günlerde ameliyat geçiren kulüp başkanına seslenmek istediğini söyledi.

Maç sonrası yaşananlar hakkında açıklamalarda bulunan Sumudica, geçtiğimiz günlerde ameliyat geçiren kulüp başkanına seslenmek istediğini söyledi. 49 yaşındaki çalıştırıcı, ''Başkanımız ağır bir ameliyat geçirdi bacağından. Ben maçtan önce üç puan için ona söz verdim. Bu nedenle maçtan sonra ona seslenmek istedim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Ben burada iyi futbol oynatmak istiyorum. Ben uzun yıllar Türkiye'de çalışmak istiyorum. Benim buradaki Türk hocalardan farkım yok, bunun için de Türk pasaportu istiyorum" ifadelerini kullandı.

05 Tem 2020 - 16:18 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.