Sumudica: Gaziantep bana saygı duymuyor!

Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Marius Sumudica, Romanya'da kulüpteki geleceği ile alakalı konuştu.

Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Marius Sumudica, Romanya'da kulüpteki geleceği ile alakalı konuştu. Ülkesinde oldukça ilginç açıklamalarda bulunan Rumen teknik adam, “Gaziantep bana saygı duymuyor” dedi.

CFR Cluj ile ilgili açıklamalarda bulunan Sumudica; "Cluj'dan gelecek olan olası bir teklif cezbedebilir. Benim açımdan Gaziantep FK'dan, kulübümden daha fazlasını bekliyordum, sözleşmeyi uzatma seçeneği açısından. Ama muhtemelen benden memnun değiller. 5 aylık bir sözleşmem kaldı. Bu yüzden, mevcut koşullarda, herkesle konuşuyorum, tehlikede olan sonuçta benim geleceğim.

CLUJ'A GİDERSEM KUPA KAZANABİLİRİM

Gaziantep FK'nın yeni kontrat ile ilgili olarak kendisine yakınlaşmadığını ifade eden Sumudica; " CFR Cluj'a gidersem kupa bile kazanabilirim. Burada yapamam. Gaziantep bana olması gerektiği gibi saygı duymuyor.Gaziantep FK iyi bir takım, Beşiktaş'ı yendik, 6. Sıraya geldik ama bundan daha fazlası konusunda ne yapabilirim.

KUPALAR İÇİN SAVAŞMAK İSTİYORUM

Futbolda söyleyecek çok şeyim var. Romanya'ya geri dönüp kupalar için bir yerde savaşmak istiyorum. Ucuz bir teknik adam değilim. Türkiye'de çok iyi bir sözleşmem var. İyi bir takıma koçluk yapıyorum . Geri dönmemi sağlayacak fazladan bir şeyler olmalı. Ben pahalı bir koçum.

KULÜP BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

Gaziantep FK'nın sezon sonunda sözleşmesinin sona ermesinden dolayı şimdiye kadar kendisiyle diyalog kurmadığını ima eden Sumudica; "Yıllar geçsede Türkiye'de hiçbir şey başaramıyorum, burada güçlü bir kulübe, Beşiktaş, Fenerbahçe , Galatasaray'a ulaşmak zor. Bu tür takımlarda değilseniz, memnuniyet duymanız zor! Gaziantep'ten bu ekip için başardıklarım için bana daha çok saygı bekliyordum. Kulüp bu açıdan beni hayal kırıklığına uğrattı." dedi.

03 Ara 2020 - 17:14 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafspor Servisi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.