Sumudica yine hırçınlaştı

Geçen hafta Denizlispor maçı sonrasında taraftarlarla tartışan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Konya deplasmanında hırçınlaştı.

Geçen hafta Denizlispor maçı sonrasında taraftarlarla tartışan Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Konya deplasmanında hırçınlaştı. Konya taraftarının kendisine küfür ettiğini söyleyen Rumen teknik adam, maç sonu basın toplantısında taraftarın yaptıklarını beden diliyle anlattı.

Son düdüğün çalmasının ardından Konyaspor taraftarı ile diyaloğa girmesi ve yaptığı el hareketlerinin nedeninin sorulması üzerine Sumudica, kendisinin alkışlarken neden görülmediğini söyledi. Ardından devam eden Sumudica, maç boyu kenarda kendisinin yaşadıklarını kim yaşasa aynı hareketleri yapacağını dile getirdi. Sumudica bu konuşmanın ardından Konyaspor taraftarının kendisine yaptığı hareketleri basın açıklamasında beden dili ile göstererek neden bu hareketlerin görülmediğini sordu.

KOCAMAN’DAN ÖNCE BENİ ÇAĞIRDILAR BURAYA

Teknik Direktör Sumudica, Aykut Kocaman'ın Konyaspor'a gelmeden önce kendisinin takıma çağrıldığını söyleyerek, Konyaspor'un çok fazla taraftarı olan bir takım olduğunu ve tarih yazan takım olduğunu vurguladı. Yine maç sonu yaşananlar hakkında konuşan Sumudica, kimsenin kendisine küfür etme hakkının olmadığını belirtti.

KAYSERİ MAÇI FİNAL NİTELİĞİNDE

Marius Sumudica, bu maçta kazanılan 1 puanın bir anlam ifade etmesi için haftaya oynanacak Kayserispor maçının mutlaka kazanılması gerektiğini söyledi.

Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Gaziantep FK'da Teknik Direktör Marius Sumudica, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maç hakkında fazla konuşulacak bir şeyin olmadığını söyleyen Sumudica, kendilerinin şanslı olduğunu belirtti. Oyuncularının davranış ve tutumlarının kendisini memnun ettiğini kaydeden Sumudica, "Son dakikaya kadar mücadele ettiler. Rakibimizin kaliteli oyuncuları vardı. Konyaspor için konuşuyorum; aldıkları puan sürpriz çünkü daha fazlasını hak ediyorlar. Bugün biz puanımız 17 yaptık. Eğer bu puanın bir anlam ifade etmesini istiyorsak önümüzdeki Kayserispor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Gelecek hafta bizim için final niteliğinde. Buraya geldiğimde ilk devreyi 20 puanda kapatacağıma söz vermiştim. Bu hedefe çok yakınız şu an. Çok sayıda taraftar geldi. Takımlarını destekledikleri için onları tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Ayrıca oyuncularımı da tebrik ediyorum. Bu hafta çok çalıştık. Gelecek hafta oynayacağımız maç için buradan taraftarlarımıza bir şey söylemek istiyorum. Nasıl bugün Konya taraftarı takımlarını desteklediler, yardım ettiler, rakipleri üzerinde baskı kurdular; ben de önümüzdeki hafta maç için taraftarlarımızı stada bekliyorum. Çünkü taraftarsız bir takım sıfırdır. Taraftarın bizim takımımıza ihtiyacı var. Biz de onlara ihtiyaç duyuyoruz. Beraber gelecek seneler için çok iyi bir takım kuracağız. Daha devam edecek başarılarımız" dedi.

09 Ara 2019 - 22:47 - Gaziantepspor

Mahreç  Sedat Torun


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.