Taraftar ilgi gösterdi

Yağışlı havaya rağmen Gazişehir-Ümraniye maçına taraftarlar ilgi gösterdi.

Önceki maçlara göre oldukça fazla taraftarın tribündeki yerini aldığı karşılaşmada Gazişehir’e destek tamdı. Maç boyunca susmayan taraftarlar, beraberliğe rağmen taşkınlık yapmadan takımlarını alkışlayarak sahadan ayrıldı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak da tribüne gelen taraftarlara teşekkür ederek, “Bize maç boyunca destek olan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Gönül isterdi ki, onlara galibiyet hediye edelim. Ama olmadı. 5-6 tane yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamadık. İlk yarıda Poepon girdiği pozisyonu değerlendirse karşılaşma çok daha farklı olurdu. Artık bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız” ifadelerini kullandı.

22 Eki 2018 - 09:15 - Gaziantepspor

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.