Taraftar yok, olay çok

Pandemi nedeniyle tribünler boş olsa da gerginlik eksik olmuyor. Futbolcular ve teknik heyetler saha içinde, yöneticiler ise protokolde sinirlerine hakim olamayınca ortaya hiç istenmeyen görüntüler çıkmaya devam ediyor...

Türkiye'de pandemi sonrası seyircisiz oynanan futbol maçlarında olay eksik olmuyor. Son olarak Denizli-Gaziantep (0-1) maçında ev sahibi kulübün başkanı Ali Çetin, sevinci abartan Gaziantep Teknik Direktörü Sumudica'ya su şişesi fırlattı. Denizlisporlu Mustafa Yumlu da Rumen hocayı soyunma odası koridorlarında kovaladı.

Bir önceki hafta Sivas-Kayseri karşılaşmasında Kayserisporlu yönetici Süleyman Akın gol sevincini abarttığı için kendisini uyaran Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın üzerine yürümüştü. Alanyaspor- Trabzonspor mücadelesinde iki takım yöneticileri tartışmıştı. Medipol Başakşehir- Ankaragücü arasında oynanan 28.hafta maçında ise Demba Ba'ya su şişesi atılmıştı.

06 Tem 2020 - 18:48 - Gaziantepspor

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.