Tarık Güneş aday adayı

Bir önceki dönem AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Tarık Güneş AK Parti Şehitkamil Belediye Meclis Üyeliği için başvurusunu yaptı.

Yaklaşık 10 yıldır Ak Parti çatısı altında siyaset yapan Güneş,bilgi ve birikimini Meclis Üyesi olarak yerel yönetimlerde değerlendirmek istediğini söyledi.

1995 yılında Batman’da doğan Güneş Gaziantep Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünde önlisans eğitimini tamamladı.

2013 Yılında AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ve Tanıtım ve Medya'dan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

2014 Yılında AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği görevine seçildi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunda yönetim kurulu üyelikleri bulunuyor.

05 Ara 2018 - 23:17 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.