Taşdoğan: Yaptırım ABD'ye uygulanmalı

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, ABD'nin yaptırım kararını eleştirdi. Taşdoğan, ABD’nin Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik yaptırım kararına tepki gösterdi.

Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik yaptırım kararına tepki gösterdi. Taşdoğan, "Yaptırım gerekiyor ise Amerika’ya yapılmalıdır. Ama rahibini de çok seviyorsa soğuk savaş döneminde olduğu gibi casusların ve suçluların değişimi olmuştu. Bunun gibi bir değişimi devletimiz düşünebilir” dedi. Taşdoğan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in iade edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Amerikan yetkilileri galiba bir Türkü tehdit etmenin ne demek olduğunu bilmiyorlar. Dahası bir Gaziantepliyi tehdit etmenin ne demek olduğunu bilmiyorlar. Bunlar boş laflardır. Amerika bizim tepemize bomba yağdırma talimatını verenleri saklamayı, korumayı ve muhafaza etmeyi bırakmalıdır. O şahsı iade etmelidir" diye konuştu.

02 Ağu 2018 - 16:09 - Siyaset

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.