TBMM Dilekçe Komisyonu Üyelerinden Sözlü'ye ziyaret

TBMM Dilekçe Komisyonu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, Alt Komisyon Üyeleri AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti.

Gıda Bankacılığı Uygulamasının Araştırılması ve Yaygınlaştırılmasını İnceleme çalışmaları kapsamında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret eden TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, Alt Komisyon Üyeleri AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Gıda Bankacılığı’nın; “Bağışlanan veya üretim fazlası, sağlığa uygun her türlü gıdayı tedarik eden, uygun şartlarda depolayan ve bu ürünleri doğrudan veya değişik yardım kuruluşları vasıtasıyla ihtiyaç sahipleri ve doğal afetlerden etkilenenlere ulaştıran, kar amacı gütmeyen dernek ve vakıfların oluşturduğu organizasyonların yerine getirmiş olduğu faaliyetler” olduğu ifade ettiler.

‘’Sosyal belediyecilik ilkeleriyle hareket ediyoruz’’

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya önem verdiklerini belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın hayırsever potansiyelinin yüksek olduğunu ifade etti. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik adına uyguladığı projelerden bahseden Başkan Sözlü, kentte yardıma ihtiyaç sahibi vatandaşların, onları deşifre etmeyecek şekilde ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti.

Müslümanlığın en zor dönemini yaşadığını belirten Başkan Hüseyin Sözlü, Ortadoğu’da yaşananlara dikkat çekerken İslam’ın istismar edilmemesi gerektiğini vurguladı. Yapılan sosyal yardımların 'buna yardım edeyim benim olsun’ anlayışıyla değil Allah rızası için yapılması gerektiğini, hayvanlara dahi merhamet eden Türk Milleti’nin insanlara da merhamet ve şefkatle yaklaştığını aktardı.

Yapılan çalışmaya desteklerini bildiren Başkan Sözlü ziyaret sonunda vekillere Adana hatırası olarak saklayacakları küçük hediyeler takdim etti.

06 Tem 2017 - 14:23 - Siyaset

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.