TEKNOFEST Lansman toplantısı Zeugma Müzesi’nde

İki yıldır ziyaretçi rekorları kıran dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST heyecanı yeniden başladı.

“Milli Teknoloji Hamlesi”nin festivali Teknofest bu yıl 22-27 Eylül tarihlerinde milli mücadelenin gazi şehri Gaziantep’te düzenlenecek. Teknofest 2020’nin tanıtım toplantısı bugün Gaziantep Zeugma Müzesi’nde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı - Teknofest İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı - Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar’ın katılımlarıyla düzenlenecek tanıtım toplantısı saat 11:00’de başlayacak.

Türkiye’nin teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini hedefleyen ve “Milli Teknoloji Hamlesi” sloganı ile yola çıkan TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, Gaziantep Belediyesi’nin desteğiyle Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kuruluşları ve üniversitelerin iş birlikleriyle düzenleniyor.

Geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji etkinliği olan TEKNOFEST’i 1 Milyon 720 Bin kişi ziyaret etmişti.

20 Oca 2020 - 00:00 - Ekonomi

Mahreç  Cihat Öztürk


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.