Toyota’dan görkemli tanıtım

Toyota Corolla “Efsane model” Corolla’nın 12’nci nesli Toyota Plaza Muhittinoğlu’nda düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı.

Toyota’nın tutkunlarının en beğendiği modellerinden birisi olan Corolla, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

DÜNYANIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN OTOMOBİL MODELİ

Corolla’nın yenileneceği haberinin ilk duyulması ve ardından hibrit versiyonu ile birlikte Türkiye’de üretilmeye devam edecek olması heyecanımızı bir kat daha artırmıştır diyen Toyota Plaza Muhittinoğlu Genel Müdürü Abdullah Muhittinoğlu, uzun zamandır bu anı beklediklerini belirterek “Hem bizler hem de müşterilerimiz büyük heyecan ve mutluluk yaşıyoruz. Toyota’nın misyonu en iyi otomobilleri üretmek ve markamızı Türkiye’nin en sevilen markası yapmaktır. Corolla’nın yükselen bu hedefte kilit rol oynayacağına inanıyorum. Üstelik Corolla’nın hibrit modeli ile birlikte Türkiye’de üretiliyor olması bize çok büyük bir mutluluk ve gurur veriyor” dedi.

KAZA YAPMA İHTİMALİ EN AZA İNİYOR

Yeni Corolla’nın hibrit versiyonunda standart olarak sunulan en gelişmiş güvenlik sistemlerini içeren Toyota Safety Sense ile kaza yapma ihtimalinin en aza indiğini belirten Muhittinoğlu, “Bugünden itibaren merakla beklenen yeni Corollaları sahiplerine teslim etmeye başlayacağız. Önceki versiyonuna göre daha agresif daha heyecanlı bir araç oldu. Yeni özellikleri ve önemli olarak sunroof eklenmesi ile daha çok otomobil tutkunlarına hitap edecek. Hybrid teknolojisinin en ekonomik çözüm olarak yeni versiyonun da bulunması olması bizler için çok önemlidir.”

14 Şub 2019 - 19:48 - Ekonomi

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.