Tuncay Yıldırım “Başkan gibi”

Gaziantep Ticaret Odası seçimleri büyük bir heyecana sahne oldu. Çekişmeli geçen seçimlerin sonucunda Mevcut Başkan Tuncay Yıldırım'ın desteklediği li...

Gaziantep Ticaret Odası seçimleri büyük bir heyecana sahne oldu. Çekişmeli geçen seçimlerin sonucunda Mevcut Başkan Tuncay Yıldırım'ın desteklediği listeler büyük oranda galip geldi. Başkanlık seçimlerinde Tuncay Yıldırım'ın rakibi olması beklenen Tayfun Aygın Otomotivciler meslek komite seçiminde kendi listesinden çıkamadı. Otomotiv grubunda Ali Bayram Sarıca'nın listesi 199 oy alırken Tayfun Aygın 146 oyda kaldı. GTO seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım kendi listesinde kazandı. Yıldırım'ın tekrar aday olmasına kesin gözüyle bakılırken GTO'da 123 Meclis üyesi başkanlık seçimi için 15 Ekim'de sandık başına gidecek.

KAZANAN GAZİANTEP

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından birlikte çalıştığı isimleri yanına alarak bir balkon konuşması yapan GTO Başkanı Tuncay Yıldırım şunları söyledi:

Kalbi bizimle çarpan ve kendi mevcut meslek gruplarında kendi üyeleriyle çalışmak için gönül birliğinde bulunan tüm meclis üyesi meslek komite üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun. Kardeşlerimle birlikte bugüne kadar ne yaptıysak bundan sonra bir adım daha fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Kazanan Gaziantep olacak kazanan bu şehir olacak. Katılım sağladığınız bizlerle birlikte yüreğiniz çarptığı için de tekrardan teşekkür ediyorum.

01 Eki 2022 - 21:52 - Gaziantep Haber

Mahreç  Cihat Öztürk


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Şaban Güloğlu - Memlekete hayırlı olsun.Memleketimizi ileriye taşı mak için çalışmalarını diler.Başarı ve mutluluklar dilerim Şaban Güloğlu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ekim 21:52