Türk Kızılayı’ndan Telgraf’a ziyaret

Türk Kızılayı Gaziantep Şubesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Telgraf’a ziyarette bulundu.

Türk Kızılayı Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Toktamış, başkan yardımcısı Esra Eroğulları ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Farkındalık oluşturmak için gayret gösterdiklerini belirten İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Toktamış, “Kızılay, sadece kan bağışı olan bir kurum değil. Türkiye’nin bütün illerinde şubeleri olan ve her zaman mağdurun yanında olan bir kurum. Biz de Gaziantep’te elimizden geldiği kadar ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerine ulaşıp yardımlarda bulunuyoruz. Amacımız Kızılay olarak farkındalık oluşturmak. Hayırseverlerden gelen yardımları anında ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Esra Eroğulları ise Türk Kızılay İl Kadın Kolları olarak ellerinden geleni yaptıklşarını dile getirdi. Eroğulları, “Bugün de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Bugünü de kutlamak istedik. Bu yüzden zie ziyarette bulunduk” şeklinde konuştu.

10 Oca 2020 - 18:16 - Gaziantep Haber

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.