Türk ve Fransız Basınında Antep Savunması sergisi açılıyor

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında o yılları en iyi anlatan yazılı kaynak olan gazeteden oluşan Türk ve Fransız Basınında Antep...

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında o yılları en iyi anlatan yazılı kaynak olan gazeteden oluşan Türk ve Fransız Basınında Antep Savunması" adlı sergi 9 Kasım'da vatandaşların ziyaretine açılıyor.

Murat Dağ ve İsmail Hakkı Üzüm tarafından hazırlanan sergi 9 Kasım ile 20 Aralık tarihleri arasında 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panaroma ve Müzesinde yer alan Ferit Bey Sergi salonunda gerçekleşecek. Dönemin Türk ve Fransız basını gözünden Antep savunmasına farklı bir bakış sağlayan sergiyi tüm vatandaşlar ziyaret edebilecek.

Konuya ilişkin twitterdan açıklama yapan Murat Dağ, "Dönemin zorlu şartlarını sıcağı sıcağına aktaran 1919-1921 yılına ait gazeteler, "Türk ve Fransız BasınındaAntep Savunması" sergisinde sizlerle buluşuyor" ifadelerini kullandı.

02 Kas 2021 - 23:49 - Kültür & Sanat

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.