Vali Gül açıkladı: Vakaların tamamına yakını hastalığı yakınlarına bulaştırıyor

Gaziantep Valisi artan korona virüs vakaları nedeniyle vatandaşları bir kez daha uyardı. Gül: "Düğün sahiplerinin kolluk birimlerine bildirimde bulunm...

Gaziantep Valisi artan korona virüs vakaları nedeniyle vatandaşları bir kez daha uyardı. Gül: "Düğün sahiplerinin kolluk birimlerine bildirimde bulunması zorunludur. Yarından itibaren her düğünde resmi/sivil polis/jandarma görevlendirilecektir. Coronavirüs vakalarının tamamına yakınını yakın çevresine de bulaştırıyor. Maske,Mesafe ve Temizlik kuralı tercih değildi' paylaşımında bulundu.

04 Tem 2020 - 23:30 - Yaşam & Sağlık

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.