Vali Gül sınırda

Gaziantep Valisi Davut Gül, sınırın sıfır noktasındaki Karkamış ilçesini ziyaret etti.

Kaymakam Emin Bağlı ve Belediye Başkanı Ali Doğan’dan ilçedeki durum hakkında bilgi alan Gül, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez ile de harekât alanındaki gelişmeler üzerine görüş alış verişinde bulundu. Askerler ve güvenlik güçlerinin moralinin yüksek olduğuna dikkat çeken Gül, vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyareti kapsamında Karkamış sokaklarında bir süre dolaşan Gül, ilçe esnafıyla da bir araya gelerek esnafların hatırını sordu, hayırlı işler dileğinde bulundu. Gül, esnafa kapısının her zaman açık olduğunu, istedikleri zaman ulaşabileceklerini söyledi.

Karkamış Çarşı Camisinde kıldığı öğle namazı sonrası cemaatle selamlaşan Gül, çocukları da ihmal etmeyerek çeşitli hediyeler ile yüzlerini güldürdü.

Gül’ün Karkamış ziyareti Ortadoğu ticareti için önemli kapılardan biri olan Karkamış Gümrük Kapısı’nda incelemelerde bulunması ile sona erdi.

12 Eki 2019 - 15:55 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.