Vali Gül ve Tahmazoğlu öğrencileri ödüllendirdi

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başarılı öğrencilere kol saati hediye ederek, başarıyı ödüllendiriyor.

Okumayı teşvik etmek amacıyla öğrencilere çeşitli hediyeler veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bu geleneğini sürdürmeye devam ediyor. Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen başarılı öğrencilere kol saati dağıtım törenine Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

EĞİTİM DOSTU BELEDİYE

Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey Belediyesi’nin eğitime önemli destekler verdiğini belirterek, “Şahinbey Belediyemiz eğitim dostu bir belediye. Sadece başarılı öğrencilere saat dağıtmakla kalmıyor. Aynı zamanda sporu teşvik edip, okulların fiziki eksikliklerini imkânlar doğrultusunda gidermeye çalışıyor. En son Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanım Efendi geldiğinde Şahinbey Belediyemiz ile bir protokol imzalamıştık. Orada da Gaziantep’te 300 tane tasarım, beceri ve müzik atölyesi kurulacak. Şahinbey’de kurulacak atölyelerde ortaklarımızdan birisi Şahinbey Belediyemiz. Bu anlamda Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Türkiye’nin ve Gaziantep’in en önemli gücü ve sermayesi siz çocuklarımızsınız. Sizlerin iyi yetişmesi lazım. Bunun içinde ailenize, sizlere ve tüm kurumlara önemli görevler düşüyor. İnşallah sizler 5-10-20 sene sonra özenerek baktığınız yerlerde olacaksınız. Bu vesileyle tekrar Allah bahtınızı ve yolunuzu açık etsin diyorum” dedi.

BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Şahinbey ilçesinde 20.000 öğrenciye kol saati hediye eden ve öğrencileri ders çalışmaları konusunda teşvik eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Marifet iltifata tabidir” diye güzel bir söz var. Şahinbey Belediyesi olarak başarılı olan öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyoruz. Her okulumuzdan en başarılı 60 kız ve 60 erkek öğrencimize kol saati hediye ediyoruz. Eğitim konusu çok önemli. Dinimizin ilk emri oku. Beşikten mezara kadar okumaya öğrenmeye devam edeceğiz. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak eğitime ve başarıya katkı sağlamak istiyoruz. Bu anlamda belediye olarak 4 tane okul yaptık. Okul arazilerinin temini noktasında Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yardımcı oluyoruz. 189 tane gençlik merkezi ve sosyal tesis yaparak sizlerin hizmetine sunduk. Okullarımıza kitap desteğinde bulunduk. Milli Eğitim Bakanlığı’mızla birlikte 60 tane zenginleştirilmiş kütüphaneyi yaparak okullarımıza kazandıracağız. 3 tane Millet Kıraathanesi açtık. 2 tanesinin çalışmaları da tamamlanmak üzere. Bunları da tamamlayıp sizlere daha güzel alanlarda ders çalışacak ortam hazırlıyoruz” dedi.

20 May 2019 - 14:31 - Eğitim

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.