Vali Gül’den Gaziantep için kritik korona virüs uyarısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Gaziantep ile ilgili yaptığı, "Son 3 günde, ortalama vaka sayısının en çok arttığı iller: İstanbul, Ankara, Gaziante...

Vali Gül’den Gaziantep için kritik korona virüs uyarısı
Haber albümü için resme tıklayın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Gaziantep ile ilgili yaptığı,

"Son 3 günde, ortalama vaka sayısının en çok arttığı iller: İstanbul, Ankara, Gaziantep, Mardin, Konya, Bursa, Diyarbakır. Yoğun bakım hasta sayımız, yeni vakaları takiben, artış eğiliminde. TEDBİR VARKEN, “Bugün vefat eden sayısı” kanıksanacak tablo değil."

Paylaşımına karşılık

Vali Gül Gaziantep halkına bir kez daha şu şekilde seslendi:

"Gaziantep’i bu tablonun içerisinde çıkartacak sizlersiniz!

Tedbir basit; maskeyi usulüne uygun takıp en yakınımızdan başlayarak herkesle aramıza 1,5 m mesafe koyup su ve sabunu sık sık kullanacağız.

Kurallara uymazsak; bir gün bu istatistik kendimiz ya da en sevdiğimiz olur..."

Haber Bakan Koca: Son 3 günde vaka sayısı en çok artan illerden birisi Gaziantep

05 Tem 2020 - 19:33 - Gaziantep Haber

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.