WhatsApp’ta büyük değişim

TestFlight programı aracılığıyla yayınlanan son güncellemeyle uygulamanın sürümü 2.21.200.11’e yükseldi. Yeniden tasarlanan sohbet balonları, eskisin...

TestFlight programı aracılığıyla yayınlanan son güncellemeyle uygulamanın sürümü 2.21.200.11’e yükseldi.

Yeniden tasarlanan sohbet balonları, eskisine göre daha yuvarlak, daha büyük ve daha koyu bir yeşil renge sahip olacağı önceden duyurulmuştu.

Webtekno'nun aktardığına göre; güncelleme şu anda beta sürümünde ancak tüm kullanıcıların erişimine açılması çok uzun sürmeyecek.

Söz konusu güncelleme ile kullanıcılar Whatsapp’ta kaybolan mesajları yönetmek için 24 saat, 7 gün ve 90 gün şeklinde farklı süreler sunan bir araç ekledi.

Seçilen süre boyunca kaybolan mesajlar seçeneği tüm sohbetlerde aktif hale gelecek.

Bu özellik, güncelleme indirildikten sonra Whatsap'ta Gizlilik Ayarları içinde yer alan “Varsayılan Mesaj Zamanlayıcı” seçeneği etkinleştirilerek kullanılabilir.

04 Eki 2021 - 11:00 - Teknoloji

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.