Yerli Modugno’dan Kılıçbalığı klibi

Müzik otoriteleri tarafından İtalyan şarkıcı Domenico Modugno’ya benzetilen bu yüzden de yerli Modugno olarak tanınan Adil Akbaşoğlu Kılıçbalığı şarkısına klip çekti.

Kılıçbalığı şarkısının klibini Marmaris koylarında çeken Adil Akbaşoğlu “turizmci olduğum için Türkiye’nin güzelliklerini ön plana çıkarıp ülkemizin tanıtımına destek olmak için cennet köşelerinde klibimi çektim” dedi. Şarkının söz ve müziği Adil Akbaşoğlu’na ait, düzenlemeyi Yağmur Kerestecioğlu yaptı. Aynı zamanda Allegro Tur’un sahibi olan Akbaşoğlu, tüm kliplerinde Türkiye’nin güzelliklerine yer veriyor.

Atilla Özdemiroğlu, Modugno lakabını taktı.

Adil Akbaşoğlu, çocukluğundan itibaren sanatla içiçe. Çocukluğu Bedri Rahmi Eyüpoğlu, Nuri İyem, Mustafa Esirkuş, Mehmet Pesen gibi ressamlarla içiçe geçti.

İlkokulda Münir Ceyhan korosuna seçildi. Radyolarda çocuk saati konserleri verdi. Antonio Dumezich’ten gitar dersleri aldı.

İsmini bile müzikten aldığı Allegro Tour ile 98 senesinde Türkiye’nin en başarılı iş insanları arasında gösterildi. 99 depremi sonrasında 3 sene Türkiyeye turist akınının durması ile şirketi küçülterek

kendi kabuğuna geri çekilmek zorunda kaldı. Müziğe dönüşü bu kriz yıllarına rastlıyor.

Atilla Özdemiroğlu ona Modugno adını taktı.

06 Ağu 2019 - 11:31 - Magazin

Mahreç  Telgrafhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.