Yine gelecek

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, bir süre once Gaziantep’te, seçimlerde CHP’ye oy vermeyen kesimlerle bir araya gelen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ocak veya Şubat ayında yeniden Gaziantep’e geleceğini söyledi.

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, bir süre once Gaziantep’te, seçimlerde CHP’ye oy vermeyenkesimlerle bir araya gelen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ocak veya Şubat ayında yenidenGaziantep’e geleceğini söyledi.

‘SEÇIME 2 AY KALA EL SIKMAKLA BAŞARI GELMEZ’

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep’tebaşarıyı yakalamak için her zaman halkla iç içe olmalarıgerektiğini söyledi.

Telgraf’ı ziyaret eden CHP Milletvekili İrfan Kaplan, CHP olarak Gaziantep’te ne gibi çalışmalar yaptıklarını,olası bir seçime nasıl hazırlandıklarını değerlendirdi. Parti olarak her zaman halkın yanında olduklarınıbelirten Kaplan, ‘Seçimlere iki ay kala, halkın elinisıkmakla seçim kazanılmaz. Her zaman onların yanındaolmalısınız. İyi ve kötü günlerinde yanlarındaolmalısınız. Biz de elimizden geldiği kadar halkımızla içiçe olmaya gayret gösteriyoruz’ ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nunGazizantep’e önem verdiğini belirten Kaplan, ‘Biz Gaziantep’te 8 milletvekilinin 5-6’aına sahip bir partiidik. Yani Gaziantep’te önemli bir potansiyel var. Genelbaşkanımnız da bunu biliyor. Bir zamanlar 6 milletvekilivarken neden sürekli 2 vekil çıkarıldığını da sorguluyor.Gaziantep’te önemli bir potansiyel olduğunu biliyor. Gaziantep’e geçenlerde gelip STK temsilcileri ilegörüşmüştü. Yine gelecek’ ifadelerini kullandı.

YÖNETİMLER 3-4 PUAN ETKİLER

İyi bir yönetim ve başarılı çalışma ile seçimlerde 3-4 puan fazla oy alınabileceğini belirten Kaplan, ‘Gaziantep’te iyi bir çalışma dönemine girdik. Genelmerkez temsilcilerimiz de Gaziantep’e geldiler. Biz nasıldaha başarılı olabilirizin çalışmalarını yürütüyoruz.Bunun için de halkla buluşuyoruz. Çok iyi bir çalışma ve iyi bir yönetimle çok daha yüksek oy oranlarınaulaşacağız’ şeklinde konuştu.

BAŞARI GELECEK

Gaziantep’te delege tespitlerinin de çok büyük sorunolmadan tamamlandığına dikkat çeken Kaplan, ‘Birkaçyerdeki itirazlar hariç delege tespitlerinde sorun çıkmadı.Artık partililerimiz de her şeyin farkında. İstanbul, Anklara, Adana, Mersin gibi illerde halka umut verdiğinzaman nasıl seçim kazanıldığını gördüler. Gaziantep’tede bu potansiyel var. Biz aynı başarıyı bu kentte de yakalayacağız’ diye konuştu.

05 Ara 2019 - 23:38 - Siyaset

Mahreç  Okan Çelik


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.