KASIMPAŞA : BİR MAÇTAN DAHA FAZLASI!

Ligde bu sezon oynadığı 11 maçta topladığı 12 puan ile 15.sırada bulunan Gaziantep FK için tehlike çanlarının çaldığını söylemek herhalde yanlış olmaz.

Lige çıktığı tarihten beri en kötü başlangıçlardan birisini yaptı takım...

Oysaki sezon başında Erol Bulut ile teknik adam olarak imza atıldığında, bir iddia ortaya konulmuştu.

Öyle ya, bir sezon önce Fenerbahçe'yi çalıştırmış, önceki sezonlarda da Alanya, Yeni Malatya takımlarında kendini ispatlamış bir isimdi nede olsa!..

Maalesef gördük ki geçmişte elde ettiği başarılar Gaziantep FK'da çok fazla bir işe yaramadı.

Gözüken bu diyorum. Çünkü Erol hoca kariyerine yakışmayacak tarzda bir takım hüviyetine soktu takımı... Oynattığı her hafta eleştiri aldı. Her ne kadar son Galatasaray maçındaki mücadeleyi kendisi beğenmişte olsa, o futbolun kolay kolay puan getirmeyeceği gerçeğini kabullenemedi.

Bunları neden yazıyorum peki?

Takım için tehlike çanları çalıyor da ondan!..

Gaziantep bu haftaya kadar küme düşme potasında değil ise alttaki takımlarda kazanamadığı içindi!.. Ama bu hafta öyle bir şansımız olmayacak.

Yarınki Kasımpaşa maçı, bu sezon, bu haftaya kadar yaptığımız en önemli, en kritik karşılaşma olacak. Çünkü rakip 9 puanda ve küme düşme barajının içinde... Kazanırlarsa bizi de o ateşin içerisine çekecekler ve öyle de yapmak isteyecekler. Biz kazanırsak rakiplerimizden birini ekarte ettiğimiz için 6 puan almış olacağız ve tekrar yukarı yönlü bir tırmanış başlayacak. Beraberlik asla işimize gelmez çünkü evimizde bu tip maçları mutlak almalıyız. Zaten evimizde Giresun, Kasımpaşa gibi takımları yenemezsek, ilerde bunların telafileri mümkün olmaz.

Kazanamaz isek, ateşin içine düştüğümüz gibi, Erol hocanın da sonu olur. Seçeneği kalmaz.

Giresun maçı olmadı ama Kasımpaşa maçı telafidiz!..

İşte böylesine önemli, böylesine kritik bir haftanın içindeyiz. Dolayısıyla yarınki karşılaşma sıradan bir lig maçı asla değil.

Eminim bu hesapları teknik heyet ve futbolcular da yapıyordur.

Temennimiz Gaziantep'in bu maçı kazanıp tüm şartları lehine çevirmesi... Haftalardır kadro tercihlerinden dolayı eleştirilen Erol hocanın kazanacak kadroyu sahaya sürmesi...

Yönetiminde baştan sona ağırlığını koyarak, herkesin aklını başına almasını sağlaması...

Gaziantep'in harcadığı paraların daha azı bir bütçe ile daha iyi kadrolar oluşturup, ligin zirvesine kafa tutan takımları görmüyor ve iç çekmiyor değiliz. Oysaki Gaziantep FK bu yapıya en uygun kulüp. İnşallah hatalardan ders çıkartılır ve bu takımın yukarı yönlü çıkışı da bir an önce gerçekleşir.

Öyleyse hadi bakalım Kasımpaşa maçı bir başlangıç olsun ve devamında güzel bir seri yakalansın.

Kim istemez ki bunu?

Öyle değil mi?

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Hüseyin Küpeli - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.