NEREDE BU YOĞURDUN BOLLUĞU?

A k Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ülkede yokluk yok, her şeyde bolluk ortada demiş. Ayda 25.000 TL vekil maaşı alıp, meclis lokantasında 10 TL’ye 4 çeşit etli yemek yiyene bolluk olur tabi. Gel sen bunu bir de 2.800 T L maaş alıp 10 TL’ye nohut dürüm yiyene sor.

Girin bakın bu yazının yazıldığı saatte Gaziantep’te stüdyo olmayan en ucuz sobalı 2+1 ev sahibinden.com ’da 1000 TL’ye kiraya veriliyor. Asgari ücretle geçinen adam geri kalan 1.800 tl’yi nereye harcayacak. Isınmaya mı? Mutfak masrafına mı? Faturalara mı? Eğitime mi? Sayın vekil şu gördüğü bolluğun yerini gösterse de hepimiz faydalansak.

Ülkede bolluk arıyorsanız bakacağınız yer adliyelerdeki icra dosyaları, benzin istasyonu önündeki zam kuyrukları, hapishanelerdeki mahkum sayısı, kadına şiddet vakaları, markette, inşaatta çalışan üniversite mezunudur. Bu millet iyi günde de kötü günde de sizin yanınızda olur ama dalga geçer gibi ülkede bolluk var demek millete hakaret sayılır.

Bir başka iktidar partisi Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da millete yemek konusunda ders vermeye çalışmış. Zülfü Demirbağ konuşmasında ayda 2 kilo et yiyeceğimize yarım kilo yeriz, domatesi 2 tane biberi 3 tane alırız diye belirterek zaten önümüz kış turfanda sebzeler çok da faydalı değil diyerek aynı zamanda sağlımızı da düşünüp millete krizden nasıl çıkılacağını göstermiş.

Ak parti Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir ise petrol istasyonlarındaki kuyruğun sebebinin yakıta gelen zamlarla ilgili olmadığını, kuyruğun araç sayısındaki artıştan kaynaklandığını belirtti. Problemin kuyruk varmış gibi gösteren troll medyacılık yapanlara attı. Hükümet dışında her problemin bir sorumlu su var çok şükür .

Hamdolsun bu ve bunun gibi siyasetçiler oldukça ülkemizin sırtı yere gelmez. Krizi yok saymak ya da domatesi az almak sayesinde ülke bu krizden hemen çıkar. Domates, biber ve etten yaptığımız tasarrufla devlete yeni Audi A8 Long’lar yeni S serisi Mercedesler alıp ekonomimizle birlikte itibarımızı da şaha kaldırabiliriz.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar A. Eray Ünver - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.