-

CHP genel başkanlığına bir aday daha

iha.com.tr » CHP’de genel başkanlığa bir aday daha Play Current Time 1:07 / Duration Time 1:07 Loaded: 0%Progress: 0% Fullscreen 00:00 Mute 22 Ocak 20...

CHP genel başkanlığına bir aday daha
Büyütmek için resme tıklayın

iha.com.tr » CHP’de genel başkanlığa bir aday daha Play Current Time 1:07 / Duration Time 1:07 Loaded: 0%Progress: 0% Fullscreen 00:00 Mute 22 Ocak 2018 12:55PaylaşTweetlePaylaşGönderSitene EkleCHP’de genel başkanlığa bir aday daha CHP’de Genel Başkanlığa bir aday daha çıktı. Eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal’ın ardından CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce de adaylığını açıkladı. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Meclis’te düzenlediği basın toplantısıyla, adaylığını açıkladı.

22 Oca 2018 - 00:00 - Gaziantep Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.