- G:

Programına katılan yarışmacı sempatik hareketleri ile damga vurdu

Katıldığı yarışma programına sempatik hareketleri ile damga vuran Gaziantepli Mehmet Akar, program sonrasında fenomen oldu.

Programına katılan yarışmacı sempatik hareketleri ile damga vurdu
Büyütmek için resme tıklayın

Ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan bir yarışma programına katılan Gaziantepli Mehmet Akar, sempatik hareketleri ve doğru cevapladığı her sorudan sonra oynaması nedeniyle program sunucusu Murat Yıldırım ve stüdyodakileri kahkaha attırmıştı. Gülmesi ve konuşmasıyla da programa damga vuran Mehmet Akar, yarışma sonrasında ise fenomen oldu. Gaziantep'te kuruyemiş dükkanı bulunan Akar, kendisini tanıyanların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Kendisini görmek isteyenlerin alışveriş yapma bahanesiyle iş yerine geldiğini anlatan Akar, yarışmadan sonra satışlarının yüzde bin 500 arttığını söyledi.

“Fotoğraf çektirip alışveriş yapıyorlar”

Herkesin kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğini anlatan Akar, “Yarışmaya katıldım fenomen olmuşum haberim yok. Benim burada olduğumu duyanlar dükkana alışveriş bahanesiyle gelip benimle fotoğraf çektiriyorlar. Bu işime de yansıyor tabi satışlarım yüzde bin 500 arttı. Gaziantepli olmaktan gurur duyuyorum. İnsanlar buraya gelip yarışmada gibi bana soru soruyorlar. Ben de samimi cevaplar veriyorum” diye konuştu.

Akar'ı görmeye giden vatandaşlar ise televizyonda izlediklerini ve hayran kaldıklarını belirterek, nerede olduğunu öğrenince ise hatıra fotoğrafı çektirmek istediklerini ifade etti.

12 Şub 2019 - 00:00 - Gaziantep Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.