- G:

Gaziantep'te şanslı kazazede! Elinden yaralanan bir kişi ise araçta sıkıştı

Gaziantep'te meydana gelen feci kazada kamyonette sıkışan yaralı, tesadüfen yoldan geçen polis ve vatandaşlar tarafından araç içerisinden çıkartılırken, yine tesadüfen kazayı gören bir sağlık görevlisi tarafından yaralıya ilk müdahale yapıldı.

Gaziantep'te şanslı kazazede! Elinden yaralanan bir kişi ise araçta sıkıştı
Büyütmek için resme tıklayın

Özdemirbey Caddesi Tutluk mevkisinde seyir halinde bulunan 27 MC 220 plakalı araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kaymaya başladı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, bir süre sonra refüje çarparak devrildi. Kazanın ardından olay yerinde büyük panik yaşandı. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen yaralılardan ikisi, tesadüfen bölgeden geçen vatandaşların da yardımıyla kamyonetten çıkmayı başarırken, elinden yaralanan bir kişi ise araçta sıkıştı. Tesadüfen bölgeden geçen motorize yunus polisleri ve vatandaşların yardımıyla sıkışan yaralı da araçtan çıkarıldı. Şans eseri bölgeden geçen bir sağlık görevlisi tarafından yaralıya ilk müdahale yapıldı. Kazada yaralanan 3 kişi, olay yerine sevk edilen 112 ambulansı ile hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğin kontrollü sağlandı.

15 Şub 2019 - 00:00 - Gaziantep Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Telgraf Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Telgraf Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Telgraf Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Telgraf Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.